Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
video
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
politis
Πληροφορίες
Αποστολές
Τρόποι Πληρωμής
Όροι Χρήσης - Ασφαλείας
Newsletter Περισσότερα
PiraeusLogo_gr
vbv vbm
cards
facebook
3ο Ελληνορωσσικό Συμπόσιο στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014
 

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014. Η πρώτη μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση στην Αθήνα για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, μια διοργάνωση εμπειρία για κάθε εκθέτη και γιορτή για κάθε επισκέπτη. Ένα εκθεσιακό γεγονός, που από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, έρχεται κοντά σας με αποστολή να προάγει τον κλάδο, να προωθήσει  τη συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων, προσφέροντας νέα δυναμική στις ελληνικές εξαγωγές, και παράλληλα να αποτελέσει σημείο αναφοράς και χαράς για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες χάρη στα πλούσια και πολυποίκιλα event που φιλοξενεί στα πλαίσιά της.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, φέρνει κοντά σας πάνω απο 150 γνωστές και άγνωστες εταιρείες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, επεξεργασία και διακίνηση Τροφίμων και Ποτών.

 

Ο Οίκος Αδαμαντίνα θα συμμετάσχει στην έκθεση με παραδοσιακά ζυμαρικά, παραδοσιακά κουλουράκια, βιολογικά ζυμαρικά, βιολογικά κουλουράκια και κριτσίνια υψηλής διατροφικής αξίας με αγνές πρώτες ύλες.

Σας περιμένουμε..

 

 

 

 

 

 

Ο Κος Λαζάρου δημιουργεί με Στριφτάδια "ΟΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ" και προσφέρει στους επισκέπτες της ΕΞΠΟΤΡΟΦ μοναδικές γαστρονομικές στιγμές !!!

 

Επιστροφή