Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
video
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
politis
Πληροφορίες
Αποστολές
Τρόποι Πληρωμής
Όροι Χρήσης - Ασφαλείας
Newsletter Περισσότερα
PiraeusLogo_gr
vbv vbm
cards
facebook
Εκθέσεις
 

1. Η Εταιρεία μας είχε προγραμματίσει τη συμμετοχή της στην μεγαλύτερη κλαδική έκθεση τροφίμων που γίνετε στην Ελλάδα κάθε χρόνο «ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ» 2012 . Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε από την διοργανώτρια εταιρεία για την αναβολή της έκθεσης το 2012 και το 2013 προδιαγράφοντας έτσι τη μιζέρια των δυο επόμενων ετών . Ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί η έκθεση το 2014 όπως έχει ανακοινωθεί .

2. Ο ΟΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ θα συμμετεχει στην εκθεση ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ που θα πραγματοποιηθει στην αιθουσα του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ απο τις 23 εως τις 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ . Θα χαρουμε να σας γνωρισουμε απο κοντα στο περιπτερο Νο 7. 

3. Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στη χώρα μας θα συμμετέχουμε στην έκθεση «ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ & ΛΑΔΙΟΥ» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην αίθουσα του μετρό στο σύνταγμα με μεγάλη επιτυχία .H έκθεση θα πραγματοποιηθεί απο τις 15 εως τις 18 Μαρτιου . Θα χαρουμε να σας γνωρισουμε απο κοντα.

 4.Η έκθεση <ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ & ΛΑΔΙΟΥ> θα πραγματοποιηθει τελικα εξ'αναβολης στις 10 εως 13 Απριλιου .Σας ζηταμε συγνωμη & ζηταμε την κατανοηση σας. Την ευθυνη της αλλαγης δεν την εχει η εταιρεια μας.

 

Επιστροφή