Ριγκατόνι στο φούρνο

Υλικά:
* 1 πακέτο ριγκατόνι ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ
* 1 κρέμα γάλακτος
* 250 γρ τυρί regatto τριμμένο
* 250 γρ τυρί edam τριμμένο
* 250 γρ κασέρι τριμμένο
* 1 κουτί ντοματοπελτέ
* 1 πράσινη πιπεριά
* 1 σκελίδα σκόρδο
* Μαϊντανό - ελαιόλαδο
* Αλάτι
* Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το λάδι, προσθέτουμε ντοματοπελτέ, την ψιλοκομμένη πιπεριά, μαϊντανό, σκόρδο, αλάτι, πιπερι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Βράζουμε τα ριγκατόνι για 3 λεπτά (γιατι μετά θα ψηθούν).
Σε ένα πυρέξ βάζουμε στρώσεις: Ργκατόνι, σάλτα, τα μισά από τα τριμμένα τυριά και επαναλαμβάνουμε με την ίδια σειρά τελειώνοντας με τα τυριά.
Περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. |