Ταλιατέλες με σάλτσα

Υλικά:
* 450 γρ Ταλιατέλες ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ
* 400 γρ ντομάτες ξεφλουδισμένες σε κύβους
* 5 - 6 κουτ. ελαιόλαδο
* Αλάτι
* Πιπέρι
* 2 λίτρα ζεστό ζωμό κότας ή νερό
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε τη ντομάτα στο λάδι για 3 λεπτά και προσθέτουμε το ζωμό.
Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τις ταλιατέλες.
Σβήνουμε την φωτιά σε 5 λεπτά.
Αφήνουμε να ρουφήξουν τα υγρά και σερβίρουμε. |