ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΛΥΚΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ
ΓΛΥΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ
ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
1.ΠΡΩΙ – ΠΡΩΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ & ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΣΜΟΥ, ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 4 ΚΙΛΑ ΓΑΛΑ – 1 ΚΙΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΑΡΙ.
2.ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ & ΧΥΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑΨΙΑ & ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ & ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΠΑΛΙ.
3.ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
4.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ.


ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ:
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΗΜΕΡΑΣ & ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ & ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ:
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ
ΑΛΕΥΡΙ & ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ





ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΝ
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ &
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ



ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΞΙΝΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ
ΞΙΝΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ
ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
1.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.
2.ΣΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ & ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ & ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ.
3.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΖΥΜΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ.
4.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ & ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
5.ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ & ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
6.ΞΗΡΕΝΕΤΕ ΠΑΛΙ & ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΨΙΜΟ.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
|